3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA OD GAŠENJA DO HUMANITARNOG GIGANTA U SRBIJI: Terzić tvrdi da je jedini verovao da će klub doći do ovog nivoa!

Objavljeno: 01.06.24 u 16:22

Neverovatan gest.

Crvena zvezda posle veoma uspešne sezone nastavlja sa društveno-odgovornim i humanitarnim radom, pa je tako klub donirao ček u vrednosti od 100 hiljada evra Dečjoj klinici Tiršova.

Za prisutne novinare Zvezdan Terzić je rekao sledeće, a preneo Telegraf.

– Ja sam verovao. Mnogi drugi nisu. Ja kažem, mi smo i 2018. kada smo ušli u Ligu šampiona donirali 100.00 evra. Evo danas ponovo. Između toga je bilo mnogo akcija upravo u saradnji sa dečijom bolnicom u Tiršovoj. Nastavićemo ovako je Crvenoj zvezdi predstoji jedna lepa budućnost i biće u mogućnosti da nastavi sa ovakvim akcijama, i finansijskim.

7
1
3 Komentara
  1. Nije slucajno da se CZ pojavljuje kao humanitarna organizacija 20 sati pre pocetka izbora u Beogradu, pre svega… Bitno je i to da se proveri, da li je u pitanju reklama ili je stvarno uplacen novac?? Od ranije je poznato da vlast poturi CZ da da donaciju, a onda joj posle par dana novac rebalansom vrati… Ova drzava bice teska „Marinkova bara“, sve dok se ne iskoreni ciganluk, mafijastvo i izmisljeni „srpski stubovi“.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter