0
Fudbal

FK Cukaricki-Sasa Ilic Promocija trener Sef Strucnog staba-Super League Season 2021/2022 Beograd, 18.08.2021. foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

TOLIKO SU GA OSPORAVALI: Evo kakav je status Saše Ilića nakon izborenog opstanka u Rusiji!

Objavljeno: 01.06.24 u 23:22

Ostaje u klubu i naredne sezone!

Potvrđeno je da Saša Ilić ostaje na čelu Pari Nižnjeg Novgoroda, nakon što je njegov tim uspeo da izbori opstanak u ruskoj Premijer ligi.

Odluka je usledila nakon što je ekipa u revanšu baraža kao gost pobedila ekipu Arsenala iz Tule rezultatom 2:0, nadoknađujući zaostatak iz prvog meča (1:2).

Direktor kluba je nakon meča potvrdio da Ilić ostaje na klupi Nižnjeg i u narednoj sezoni. Pogledajmo šta je srpski trener imao da kaže nakon ove važne utakmice.

Ilić je preuzeo ekipu u finišu sezone, pre samo mesec dana.

Mogu samo da ponovim ono što sam ranije rekao – ovo je bio najteži mesec u mojoj trenerskoj karijeri. Ali završilo se uspešno. Pre svega, želeo bih da se zahvalim igračima Arsenala na fer i korektnoj borbi. Čestitam mojim igračima što su zadržali mesto u RPL. Zahvaljujem se i svim zaposlenima u klubu, svima koji su odigrali ulogu u današnjoj pobedi – istakao je Ilić.

Kada je upitan da li je današnja utakmica model kako Nižnji treba da igra i sledeće sezone, Ilić je odgovorio:

Sada sam srećan, to je sada najvažnije. Ništa drugo nije važno. Voleo bih da se fokusiram na budućnost da Pari NN igra bolje, lepše. Ali danas je rezultat bio na prvom mestu. Glavna stvar je bila pobeda. I to smo ostvarili. Naravno da želim da moj tim igra bolje, ali to se može postići samo radom.

 

13
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter