0
Domaći fudbal

Miodrag Grof Bozovic 23.12.2016. Decembar 23. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ŠOK ISPOVEST GROFA BOŽOVIĆA: Igrači Zvezde su nosili pištolje na treninge! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.24 u 13:13

„Velika većina je bila naoružana. Ja sam se čudio…“

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović, prisetio se svojih igračih dana sa Marakane i ispričao par zanimljivih anegdota.

Božović je nosio crveno-beli dres od 1992. godine nakon dolaska iz podgoričke Budućnosti, a iz tog perioda mu se u sećanje urezalo koliko je njegovih saigrača iz tih dana sa sobom nosilo oružje.

Na treninge su nosili pištolje. Velika većina je bila naoružana. Ja sam se čudio… Iznenadio sam se kad sam video Ramba da nosi pištolj. Ja sam mu rekao: ‘Šta će ti to bre, da ti neko uzme, da te izudara! Šta će ti pištolj, bre?‘ – rekao je Božović u razgovoru za „Sportal“ i dodao:

– Vremena su bila mnogo neprijatna. Znamo koliko je bilo obračuna po ulicama, kriminala. Svega je bilo… Ali ja nisam nikad nosio oružje. Jer, svaki pištolj kad-tad opali. Najbolje je ne nositi ga.

Božović se u Zvezdu vratio dve decenije kasnije u ulozi trenera i vezao 24 pobede, potom osvojivši titulu u sezoni 2015/16.

16
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter