0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X/ EURO 2024

PRAVILA ZA FANOVE: Evo kolika je kazna ako navijači ne nose originalan dres na Euru!

Objavljeno: 01.06.24 u 20:15

Nemci su prilično oštri!

Evropsko prvenstvo u fudbalu se približava, Nemačka će postati centar velikog broja navijača iz celog sveta. Međutim, svaki posetilac mora biti upoznat sa strogim pravilima domaćina koja važe tokom trajanja turnira.

Nemci su poznati po svojoj striktnosti kada je reč o poštovanju pravila, a tokom Eura očekuje se da će se posebno insistirati na poštovanju kućnog reda. To znači da u stambenim naseljima ne sme biti nikakve buke od 22 sata uveče do 6 časova ujutru.

Takođe, važno je imati na umu da je na pojedinim javnim mestima strogo zabranjeno konzumiranje alkohola. Kršenje ovog pravila može imati finansijske posledice, jer je kazna za ovaj prekršaj 50 evra.

Jedno od ključnih pravila koje navijači moraju poštovati je zabrana nošenja kopija dresova. Nepridržavanje ovog pravila može dovesti do velikih novčanih kazni od čak 5.000 evra.

Nemačke vlasti ozbiljno shvataju zaštitu brendova i znakova, pa su najavljene nasumične provere na glavnim okupljalištima navijača. Cilj ovih provera je suzbijanje prodaje i upotrebe falsifikovane robe, te se poziva sve posetioce da budu oprezni i poštuju ova pravila.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter