0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/X/ UEFA Champions League

POLUVREME NA VEMBLIJU: Milioneri imaju više od igre, heroj Madriđana- Tibo Kurtoa!

Objavljeno: 01.06.24 u 21:50

Real bez prave šanse!

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda i Reala iz Madrida igraju veliko finale Lige šampiona na Vembliju, a nakon prvog poluvremena rezultat je 0-0.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Zna se za koga navija Luka Dončić.

Prvi šut na gol imao je Federiko Valverde u 11. minutu nakon lepog kombinovanja igrača Reala po desnoj strani, ali je lopta završila daleko od gola.

Prva šansa za popularne Milionere bila je preko Julijana Brandta kada mu je Filkrug ostavio povratnu loptu u šesnaestercu, ali ovaj nije šutnuo na pravi način.

I jedni i drugi stoje prilično visoko, igra se direktan fudbal, Borusija deluje kao da nije došla da se brani.

21. minut odličan pas u prostor Matsa Humelsa ka Karimu Adejemiju i najveća šansa na utakmici, mladi napadač je izašao pred Kurtou, pokušao da ga zaobiđe, ali mu je lopta pobegla previše na stranu i od svega samo korner.

Borusija igra konkretniji fudbal, samo dva minuta posle Filkrug pogađa stativu iz izgledne situacije, ali deluje da je bio ofsajd.

Duo Adejemi-Fulkrug opet napada i opet se Real brani uz pomoć Tiboa Kurtue.

U 40. minutu dobar šut Marsela Sabicera sa dvadesetak metara, ali golman Reala opet odličan. Borusija ima više od igre, Madriđani bez prave šanse.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter