0
Extreme

FOTO:Printscreen/X/Mike Tyson

NIŠTA (ZA SADA) OD TUČE KOJU SVI ČEKAJU: Majk Tajson odložio meč, ima velikih zdravstvenih problema! (FOTO)

Objavljeno: 01.06.24 u 09:50

Meč je prvobitno bio zakazan za 20. jun

Ceo svet željno iščekuje da ponovo vidi legendarnog Majka Tajsona u ringu, ipak, moraćemo još malo da sačekamo, s obzirom da je meč i zvanično odložen.

Borba između Majka Tajsona i Džejka Pola odložena je na neodređeno vreme zbog zdravstvenih problema legendarnog američkog boksera.

Tajsonu je nedavno pozlilo tokom ukrcavanja na let iz Majamija ka Los Anđelesu, a situacija se pogoršala u vazduhu.

Situacija je postala prilično dramatična i bilo je nužno da ga odmah po sletanju sačeka hitna medicinska služba. Američki mediji su preneli da je u pitanju čir na želucu, što je problem koji Tajson ima već duže vreme.

z

Želim da se zahvalim svojim fanovima širom sveta na podršci i razumevanju tokom ovog perioda. Nažalost, zbog pogoršanja mog čira, moj doktor mi je savetovao da smanjim treninge na nekoliko nedelja kako bih se odmorio i oporavio. Moje telo je u boljem stanju nego što je bilo od 1990-ih i uskoro ću se vratiti punom rasporedu treninga. Džejk Pole, ovo ti je možda kupilo malo vremena, ali na kraju ćeš ipak biti nokautiran i zauvek izbačen iz boksa. Zahvalan sam svima na strpljenju i jedva čekam da pružim nezaboravnu izvedbu kasnije ove godine – poručio je Tajson.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter