5
Košarka

head coach Zeljko Obradovic Bruno Caboclo Partizan - Igokea, ABA Liga Nov. 12, 2023. in Belgrade, Serbia. 12.11.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BRUNO KABOKLO ŽESTOKO IZDAO ŽELJKA I PARTIZAN: Brazilac pobegao iz kluba pred finale Superlige Srbije!

Objavljeno: 01.06.24 u 16:01

Težak prekršaj discipline.

Bruno Kaboklo napustio je redove Partizana pred finale KLS, a klub se po tom pitanju oglasio na društvenim mrežama.

KK Partizan napisao je sledeće.

„Bruno Kaboklo grubo prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige.

Centar Partizana Mozzart Bet Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.

KK Partizan Mozzart Bet se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv Igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak.

Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan Mozzart Bet ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska.

U ovom trenutku, Klub ima opciju u ugovoru da Igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama.“ – stoji u saopštenju kluba.

33
4

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter