0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

UBEDLJIVA POBEDA: Žarko Lazetić najbolji trener Superlige Srbije!

Objavljeno: 31.05.24 u 10:10

Velika nagrada za trenera TSC-a

Minula sezona Superlige bila je turbulentna za trenere, sa mnogim smenama, čak i onih koji su svoje timove dovodili do istorijskih visokih pozicija na tabeli. Tri najveća kluba su menjala trenere tokom sezone, a samo su trojica izdržala od početka do kraja sezone: Žarko Lazetić, Radovan Ćurčić i Nebojša Jandrić.

Glasanje među trenerima i kapitenima 16 klubova Superlige dalo je iznenađujući rezultat. Žarko Lazetić, trener TSC-a, proglašen je za najboljeg stručnjaka sezone, i to ubedljivo. Od mogućih 30 glasova, Lazetić je dobio 21 glas, što predstavlja izvanredno priznanje od strane kolega.

BACKA TOPOLA, SERBIA – NOVEMBER 30: FK TSC Backa Topola head coach Zarko Lazetic (Center) talks to Ifet Djakovac (Right) during the UEFA Europa League group A match between FK TSC Backa Topola and West Ham United at TSC Arena on November 30, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

Po tri glasa dobili su šampion Vladan Milojević, čudotvorac sa „Čika Dače“ Feđa Dudić, kao i sada već pomalo zaboravljeni Marko Savić, koji je jesenas sa Voždovcem oduševljavao publiku. Po jedan glas dobili su Božidar Bandović iz Vojvodine i bivši strateg voždovačkih Zmajeva Nikola Mitić.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter