1
EURO 2024

FOTO: Starsport

STOJKOVIĆ NE KRIJE OPTIMIZAM: „Voleo bih da uđemo u osam, smejali su se i Grcima 2004. godine!“ (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 13:33

„Srbija će biti u punom kapacitetu kada bude najvažnije“

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Govorio je selektor pretežno o spisku, a na njemu nije bilo par imena koja je javnost očekivala na istom, a među njima je Strahinja Eraković, kao i Nemanja Radonjić o kome je imao zanimljive reči. 

OČEKIVANJA SELEKTORA ZA PREDSTOJEĆI EURO 2024

Voleo bih da odemo bar među osam u Evropi, da prođemo prvi krug i da prođemo sledeću prepreku, a onda je sve moguće. Da potpisujem, ne bih nikada u životu. Znam da se to govori onako žargonski. Kad smo „razbili“ Bugare u Leskovcu 2:2… Mislim da biste svi to potpisali, a da odemo na EURO. Svaka dobra igra, požrtvovanje, sve ono što treba da te krasi, sve je u plusu za srpski fudbal. Kroz te rezultate ćeš doći do negde. I 2004. godine su se smejali Grcima, pa su postali prvaci Evrope i to protiv Portugala u Lisabonu. Srbija će biti u punom kapacitetu kada bude najvažnije – rekao je Piksi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter