0
Fudbal
ženska fudbalska reprezentacija Srbije.jpg

FOTO: FSS

SRBIJA NA KORAK OD EURA: Naše devojke srušile Slovakinje i približile se plasmanu na Evropsko prvenstvo! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.24 u 21:12

Srbija je veoma blizu prvenstva Evrope

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je važnu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Švajcarskoj, savladavši selekciju Slovačke rezultatom 2:1.

Izabranice selektora Dragiše Zečevića našle su se u nezavidnoj situaciji već posle devet minuta igre kada je Martina Surnovska zatresla mrežu Srbije, dovodeći Slovačku u rano vođstvo.

Međutim, Srbija se brzo oporavila i izjednačila preko Violete Slović u 22. minutu, čime je vraćena nada i momentum našeg tima. U nastavku meča, posle samo devet minuta igre u drugom poluvremenu, Miljana Ivanović postigla je gol za vođstvo Srbije, uz asistenciju Alegre Poljak.

Naredni meč ove dve selekcije biće odigran 4. juna u 18 časova na stadionu u Trnavi. Ovom pobedom, Srbija je preuzela prvo mesto u grupi sa 7 bodova, dok se Slovačka nalazi na trećoj poziciji sa tri boda.

Navijači i stručni štab Srbije nadaju se nastavku uspešnog niza i plasmanu na Evropsko prvenstvo, dok predstojeći duel u Trnavi obećava još jednu uzbudljivu borbu za bodove.

Standings provided by Sofascore
2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter