1
Domaći fudbal
Samed Baždar

Samed Bazdar celebrates after scoring a goal during the Kup Srbije season 2023/2024 quarter finals match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on April 10, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SAMED BAŽDAR OTVORENO: ‘Imponuje mi interesovanje velikih klubova!’

Objavljeno: 31.05.24 u 17:53

Imao je polusezonu iz snova.

Prolećni deo prvenstva u Superligi Srbije bio je izuzetno loš za Partizan, ali kao možda i jedina svetla tačka tada se pojavio Samed Baždar. On je odigrao fenomenalno i na bazi tih sjajnih igara sada u Humsku samo pristižu ponude.

Nije skrivao mladi napadač da mu laska što su za njega zainteresovani i neki velikani:

Naravno, imponuje mi interesovanje velikih klubova, što neko vrednuje ono što radim, kao i svim igračima.

Igrač sam Partizana i imam ugovor sa klubom. Letnji prelazni rok je živa stvar, videćemo u dogovoru sa klubu šta će da bude, još ništa ne znam, ali i dalje sam ovde – izjavio je Baždar u razgovoru za ‘Sportski žurnal’.

1
0
1 Komentara
  1. Talentovan decko, mora vise da grize , da pojednostavi igru, da dribbling koristi samo kad mora, da sutira necitljivo I “ skrivenim“ shutom kao velikim centarforovi. Da se bolje pozicionira u kaznenom u prekidima… Ako bi ostao jos godinu Dana tek bi „nadosao“, dao bi 10 do 15 golova I dosegao do 8-10 mil evra. Moja sugestija mu je da bude strpljiv.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter