0
EURO 2024

FOTO: Starsport

PIKSI OTKRIO ZBOG ČEGA NIJE ZVAO RADONJIĆA: „Ne pratim ambijente, tuđa razmišljanja“ (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 12:04

Odlični su profesionalci, ali odluka je takva kakva je

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Jedno od najzanimljivijih pitanja vezana su bila sa status Nemanje Radonjića i zbog čega nije na spisku.

Pre toga se osvrnuo na to da ne prati tuđa mišljenja, već se bavi samo donošenjem sopstvenih odluka.

FOTO: Starsport

– Već sam objasnio spisak. Ne pratim ambijente, tuđa razmišljanja. Da ste na mom mestu, 99 odsto bi uradili isto. Nema mnogo polemika. Da biste to uradili, morate fudbal da sagledate sa svih strana. Ne navijački, ne sa strašću i ne ono što se kosi sa etikom. Nema neke euforije, što znači da smo bili u pravu.

Zbog čega Radonjić nije na spisku?

A, šta vas je oko Radonjića interesovalo? Nemam nameru da govorim o igračima koji nisu na spisku. To su divni momci. nikome vrata nisu zatvorena. Odlični su profesionalci, ali odluka je takva kakva je, na osnovu statistika, odluka, onoga pšto sam pratio i gledao. Nema nikakvih ličnih problema i nije samo on. I drugi igrači na koje ste navikli u reprezentaciji nisu tu, iz potpuno opravdanih raloga – istakao je Piksi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter