0
EURO 2024
FK Partizan

from left Arandjel Stojkovic, Mihajlo Ilic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Nikola Antic, Franck Kanoute and Kristijan Belic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI O GOLMANIMA I JOVANOVIĆU: Da njega nije bilo, pitanje gde bi Partizan završio! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 16:39

„Odluka da ne bude pozvan je isključivo moja“

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Govorio je selektor pretežno o spisku, a na njemu nije bilo par imena koja je javnost očekivala na istom, a među njima je Strahinja Eraković, kao i Nemanja Radonjić o kome je imao zanimljive reči.  Otkrio je takođe Stojković i da je imao finansijski bolje ponude, ali je srce reklo Srbija.

Spomenuo je selektor i golmane. Pozicija za koju će Stojković definitivno imati slatke muke, a poseban akcenat bacio je na čuvara mreže Partizana, Aleksandra Jovanovića. 

Sva trojica su odlični golmani, posvećeni reprezentaciji, posvećeni svom timu. Pohvalio sam golmana Partizana Jovanovića, koji je po meni bio najbolji igrač svog kluba u minuloj sezoni, ali možemo da imamo samo trojicu golmana i ovakva odluka je isključivo moja. Mada ne bi pogrešio i da sam doneo drugačiju odluku, jer da nije bilo Jovanovića, pitanje je na kom mestu bi Partizan završio sezonu – istakao je Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter