6
EURO 2024

FOTO: Starsport

PIKSI BRUTALNO ISKREN: Mogao sam da zaradim mnogo više, ali nisam otišao zbog Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 12:48

Selektor je govorio o drugim ponudama koje je dobio, međutim, sve ih je odbio

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Govorio je selektor pretežno o spisku, a na njemu nije bilo par imena koja je javnost očekivala na istom, a među njima je Strahinja Eraković, kao i Nemanja Radonjić o kome je imao zanimljive reči. 

Selektor Piksi je istakao da je imao daleko bolje ponude, ali da je srce presudilo za Srbiju.

FOTO: Starsport

Ugovor i produžetak saradnje je dogovor dveju strana. Ja sam sa sobom to ne mogu da potpišem. Meni daje ekstra motivaciju da mogu da radim i daje mi kontinuitet na period koji je ispre danas po pitanju igrača, svega, promena u timu. Mislim da je to dobra poruka i za igrače, da će znati i imati istog selektora i u narednom periodu. Drago mi je da predstavljam svoju zemlju. Ponude koje sam imao u martu sam odbio upravo zbog FSS-a. Nemojte da mislite da nisam mogao finansijski da puno bolje prođem i da zaradim puno više para. To nije bio moj motiv. To što se ranije i dogovorilo, egzekucija je bila ovih dana. Tražio sam da se završi prvenstvo, znajući da ide Skupština. Nisam hteo da potpisujem po nekim kancalarijama da niko ne zna. To nije moj stil rada, niti sam to želeo. Da li je neko srećan ili nije, ne ulazim u to. Biće i ovih i onih. Ima dosta njih koji bi da mi vide leđa, to nije bitno. Bitno je da je postignut dogovor, na kraju krajeva, i zbog rezultata nastavljamo da imamo kontinuitet. Čini me ponosnim da predstavljamo svoju zemlju. Voditi svoju zemlju i klub je potpuno druga dimenzija – rekao je Piksi.

12
12

6 Komentara

  1. Majstore trebao si da odes, ovako ces opet da nas obrukas. Bio si jako dobar fudbaler ali te neko slagao da si dobsr trener

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter