3
Domaći fudbal
Albert Nađ, Igor Duljaj

Albert Nadj i head coach Igor Duljaj (R) during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Spartak and Partizan at City stadium of Subotica on October 20, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN TRAŽI NOVOG TRENERA? Crno-beli poslali ponudu najboljem treneru Superlige Srbije!

Objavljeno: 31.05.24 u 16:11

Partizan je spreman da ispuni sve zahteve perspektivnog stručnjaka

Albert Nađ potpisao je ugovor sa Partizanom do kraja naredne sezone, ipak kako stoje stvari on će ranije napustiti Humsku, s obzirom da crno-beli tragaju za novim trenerom.

Prva želja Partizana je najbolji trener Superlige Srbije i šef stručnog štaba TSC-a, Žarko Lazetić, saznaje Meridiansport. 

Žarko Lazetić
FOTO: Starsport

Partizan je spreman da ispuni sve zahteve perspektivnog stručnjaka, a ostalo je još samo da 42-godišnji trener prihvati ponudu koju mu je Parni valjak stavio pred njega.

Lazetić već dugo figurira u srpskom fudbalu kao jedan od najboljih stručnjaka u našoj zemlji, dokazao se radom prvo u Metalcu, pa potom u TSC-u, sa kojim je prethodne sezone bio vicešampion i igrao grupnu fazu Lige Evrope, a ove je završio na trećem mestu i opet ima sigurnu grupu, ovoga puta u Ligi konferencija.

Podsetimo, Lazetić je već bio u Partizanu, radio je kao asistent kod Zorana Mirkovića, a posle toga je samostalno vodio Teleoptik, Metalac i TSC.

49
28
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter