0
Tenis

Predrag Sasa Danilovic i Olga Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

OLGA SPOMENULA OCA NAKON VELIKE POBEDE: Tata i ja ubijamo ovu igricu!

Objavljeno: 31.05.24 u 16:52

Olga otkrila kako se priprema za mečeve

Srpska teniserka Olga Danilović uspela je da se plasira u osminu finala Rolan Garosa. Ona je bila bolja Hrvatica Done Vekić nakon velikog preokreta i prave drame u trećem setu – 0:6, 7:5, 7:6

Na konferenciji za medije, novinare je zanimalo i šta je to Olga radila između dva meča i kakav je bio njen razgovor sa trenerom i najbližima posle velike pobede protiv Danijel Kolins. 

– Nekako, radim i pričam sa trenerom što i svaki dan. Dani idu brzo ovde. Kada je kiša i ne baš, ali sve se brzo dešava, da si konstantno u nekom pokretu. Igramo karte, igrice na telefonu, pasijans „Solitaire“ – tata i ja ubijamo ovu igricu. Imam neku rutinu, pričamo o meču, odemo na večeru gde ne pričamo o tenisu. Tu smo dve nedelje da više nemamo ni šta da pričamo. Trudimo se da sve bude normalnije. Izlazim sa istim ciljem na meč.

Posebno se osvrnula na činjenicu da je morala da igra prvi, rani termin.

– Kada sam saznala da igram od 11.00 znala sam da moram da se pripremim da je to novi dan, da je to bila prelepa pobeda, ali da dolazi nešto novo. Dobila sam puno prelepih poruka, ali sam se potrudila da se čujem sa bliskim ljudima, da ugasim telefon, pogledam seriju i zaspim što je pre moguće. Zaspala sam oko 23.15, 23.20, da što pre sve to završim.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter