0
Košarka
Marko Gudurić

Marko Guduric during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE FENERBAHČE: Turski velikan otkrio u kakvom je stanju Marko Gudurić nakon povrede! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.24 u 18:28

Gudurić je zabrinuo sve navijače Srbije

Košarkaški klub Fenerbahče izdao je saopštenje u kojem je obavestio javnost da je povreda Marka Gudurića, srpskog reprezentativca, lakše prirode.

Gudurić (29) je u finišu meča plej-ofa turskog šampionata protiv Bešiktaša napustio teren sa bolnom grimasom na licu, ali je istanbulski gigant brzo otklonio pesimistične prognoze.

Naš igrač Marko Gudurić zadobio je povredu u predelu prepone. Nakon obavljenih pregleda, utvrđena je povreda prvog stepena i Marko je odmah započeo tretman lečenja. Želimo mu brz oporavak i povratak timu što je brže moguće – navodi se u saopštenju Fenerbahčea.

Ova vest je obradovala mnoge navijače Srbije, budući da je Gudurić ključni igrač nacionalnog tima. Nakon odličnog nastupa na Svetskom prvenstvu u Manili, gde je Srbija osvojila srebrnu medalju, očekuje se da će Gudurić biti deo ekipe koja će se boriti za zlato na predstojećim Olimpijskim igrama.

Prema izveštaju Fenerbahčea, Gudurić bi trebalo da bude potpuno oporavljen za mesec dana i spreman za povratak na teren. Ipak, verovatno neće moći da pomogne svojim saigračima u nastavku serije sa Bešiktašom. Fenerbahče trenutno vodi sa 1:0, a naredni mečevi se igraju 1. i 4. juna.

Navijači i stručni štab nadaju se brzom oporavku Gudurića i njegovom povratku u vrhunsku formu, kako bi mogao da doprinese i klubu i reprezentaciji u predstojećim izazovima.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter