0
Ostali sportovi
Nikola Karabatić, Novak Đoković

FOTO: X/Printscreen

NOVAK ISPRATIO LEGENDU U PENZIJU: Đoković na oproštaju rođenog Nišlije koji je ušao u istoriju sporta! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 23:31

Novak ga je prijatno iznenadio

Nikola Karabatić, najuspešniji rukometaš svih vremena, igra svoj poslednji klupski meč ovog petka, kada će Pari Sen Žermen pokušati osvojiti titulu francuskog šampiona. Tribine „Bersija“ su prepune navijača koji žele da vide oproštaj legendarnog Karabatića.

Međutim, iznenađenje je došlo kada je najveća teniska zvezda Novak Đoković, stigao da podrži svog prijatelja i kolegu sportistu. Đoković je bio u prvom redu da pozdravi Nikolu i pruži mu podršku u ovom važnom trenutku.

Pored Novaka, na tribinama su bili i drugi poznati sportisti poput francuske teniserke srpskih korena Kristine Mladenović sa svojim ocem Draganom Mladenovićem, nekadašnjim svetskim i olimpijskim šampionom sa selekcijom Jugoslavije.

Ako PSŽ trijumfuje, to će biti Karabatićev neviđeni 69. trofej u karijeri koju je započeo kao maloletnik pre 23 godine. Njegovi najznačajniji uspesi u klupskoj karijeri su osvajanje Lige šampiona sa Kielom, Barselonom i Monpeljeom, dok je na reprezentativnom nivou bio još uspešniji.

Sa reprezentacijom Francuske, Karabatić je osvojio po četiri Svetska i Evropska prvenstva, kao i tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama, čineći ga jednim od najvećih sportskih heroja u istoriji Francuske.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sportal.rs (@sportalrs)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter