1
Košarka
Nikola Jokić

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NIKOLA, CELA SRBIJA TE ČEKA! Evo šta Jokić radi dok nacija strepi oko njegovog nastupa u Parizu! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.24 u 18:57

Još uvek nije saopšteno šta će biti sa Jokićem

Aktuelni najkorisniji igrač NBA lige, Nikola Jokić, doputovao je u Republiku Srpsku, gde će narednih nekoliko dana provesti uživajući u raftingu na reci Tari. Navijači se nadaju da će najbolji košarkaš sveta iskoristiti ovo slobodno vreme kako bi napunio baterije pred nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon eliminacije Denver Nagetsa iz plej-ofa, trostruki MVP najjače košarkaške lige najpre je posetio Švedsku kako bi prisustvovao prestižnoj konjičkoj trci „Solvala“ u Stokholmu. Sada se preselio u Republiku Srpsku, gde trenutno boravi u Foči, spreman da uživa u raftingu na Tari, jednoj od svojih omiljenih aktivnosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rafting Camp DMD (@tara_rafting)

Jokić je poznat kao veliki ljubitelj konjičkog sporta, ali i raftinga, iako je do sada obično uživao na Tari tokom letnjih meseci, u julu ili avgustu. Ovog puta, odlučio je da se oproba u raftingu u maju, što mnogi vide kao pozitivan znak u vezi sa njegovim potencijalnim nastupom na predstojećim Olimpijskim igrama.

Podsećamo, reprezentacija Srbije će se takmičiti u grupi C zajedno sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacija. Prvi meč izabranici selektora Svetislava Pešića odigraće 28. jula protiv reprezentacije SAD. Navijači s nestrpljenjem iščekuju Jokićev povratak na teren, nadajući se da će svojom igrom doprineti uspehu „Orlova“ na Olimpijskim igrama.

7
0
1 Komentara
  1. Zašto vi jednostavno ne zaboravite Jokića.Da bi čovjek igrao za reprezentaciju treba biti patriota kao Luka Dončić.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter