0
ATP
Novak Đoković, Barbara Šet

FOTO: X/Printscreen

NAJČUDNIJI NOVAKOV INTERVJU: Đoković slao poljupce Barbari Šet, pa joj nešto šaputao! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 19:11

Novak je ponovo napravio šou

Novak Đoković bez problema je prebrodio prva dva kola Rolan Garosa i sada ga u trećem kolu čeka italijanski teniser Lorenco Museti. Njihov duel zakazan je za noćni termin na Šatrijeu u subotu.

Tokom pauze između mečeva, Đoković je imao medijske aktivnosti, uključujući gostovanje u studiju Eurosporta, gde je razgovarao sa Barbarom Šet i Timom Henmanom. Poznato je da Novak i Barbara imaju sjajan odnos, a ona često ističe kako navija za njega. Novak joj je ranije poklanjao cveće koje je dobijao nakon mečeva, a ovaj put su priredili nesvakidašnju scenu.

U jednom momentu, Barbara je pustila snimak na kojem se čuje kako šapatom izgovara reči, čime je iznenadila Đokovića. Potom su nastavili razgovor šapatom.

Znam da voliš meditaciju, to znači utišavanje glasa, pa poslušajmo ovo – rekla je Barbara i pustila snimak kako Nole šapatom izgovara „Volim Rolan Garos i Pariz“, „poljubac“ i „idemo“.

Austrijska voditeljka i bivša teniserka zatim je pitala Đokovića da li sluša te reči pre izlaska na teren, na šta je on uz osmeh odgovorio kontra pitanjem da li je ona ta koja to sluša.

Sledeći put kada dođemo, pričaćemo ovako, hvala ti, poljubac – rekla je Barbara, na šta je Novak uzvratio osmehom i poslao poljubac. U ceo šou se uključio i Tim Henman, koji je takođe šaljivo poslao Novaku poljubac.

Ova simpatična interakcija dodatno je podigla atmosferu u studiju i pokazala opuštenu stranu Novaka Đokovića pred važan meč sa Lorencom Musetijem. Navijači s nestrpljenjem iščekuju subotnji duel, nadajući se još jednoj pobedi najboljeg srpskog tenisera.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BARBARA SCHETT-EAGLE – Official (@babsschett)

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter