0
Extreme
Kroata, Džakić

FOTO: Printscreen/YouTube

KROATA OPET PROVOCIRA: Hrvat sa ustaškim simbolima na telu se junači u Beogradu, ali samo kada ima obezbeđenje! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 22:33

Sramno ponašanje Kroate u Srbiji

Mnogo tenzije bilo je na merenju i suočavanju boraca pred FNC 17, ali najveća pažnja bila je usmerena na kontroverznog borca Fransiska Baria Kroatu. Borac iz Argentine, poreklom iz Hrvatske, poznat po svojim ustaškim simbolima, ponovo je izazvao Srbe, ali to radi samo kada je okružen obezbeđenjem. Bez zaštite, Kroata je „manji od makovog zrna“.

Kroata će se ovog puta suočiti sa Dušanom Džakićem, a njihov susret pred navijačima u TC Galerija u Beogradu izazvao je burne reakcije. Kada se Kroata pojavio, publika ga je dočekala žestokim zvižducima, na šta je on reagovao provokativno, stavivši ruke na uši kao da govori „ne čujem vas, glasnije“.

Kada je prišao Džakiću, koji ga je mirno gledao, tenzija je mogla da se seče nožem. Džakić je ostao potpuno smiren, uprkos Kroatinim pokušajima da ga isprovocira pomeranjem glave.

Osim ovog duela, veliku pažnju privukli su i susreti Darka Stošića i Mirana Fabjana u glavnoj borbi, kao i sukob između Vasa Bakočevića i Aleksandre Ribeiroa, gde je „Psihopat“ provocirao Brazilca daveći ga za vrat. Ne smemo zaboraviti ni Marka Bojkovića, koji je gestikulirao pucanjem u glavu prema Žuliu Pereiri.

Spektakl nas očekuje u subotu u 19 časova u Areni, gde će se videti hoće li Kroatine provokacije imati uticaja na ishod borbe.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter