0
Košarka
Luka Dončić

FOTO: Twitter/@dallasmavs

KOMIČNE SCENE: Luka Dončić proslavio pobedu uz pivo pred ocem Sašom! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 10:37

Legenda Dalasa Majkl Finli je prišao i uzeo mu pivo uz osmehe

Košarkaši Dalas Maveriksa plasirali su se u veliko finale NBA lige pošto su u finalu Zapada savladali Minesota Timbervulvse u petom meču rezultatom 124:103. Ukupnim rezultatom 4:1, tim iz Teksasa izborio je svoje prvo veliko finale posle 2011. godine, kada su, u eri Dirka Novickog, osvojili NBA titulu.

Najzaslužniji za ovaj ogroman uspeh bio je Luka Dončić, koji je postigao 26 poena, uz 10 skokova i 5 asistencija. Njegova impresivna partija oduševila je i samog Majkla Džordana, koji je na društvenim mrežama podelio svoje oduševljenje.

Nakon meča, reprezentativac Slovenije se opustio u društvu svog oca Saše, nazdravljajući limenkom piva. U jednom trenutku, legendarni Majkl Finli prišao je Dončiću i diskretno mu „oteo“ piće, što je izazvalo smeh i oduševljenje prisutnih. Snimak ovog trenutka odmah je postao viralan i oduševio brojne navijače.

Dalas Maveriksi će se u velikom finalu suočiti sa Boston Seltiksima, koji su bili najbolji u finalu Istoka.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter