0
Tenis

FOTO: Twitter/@rolandgarros

IDEMOOO: Neverovatan preokret Olge Danilović, završnica za infarkt i prolaz u narednu rundu Rolan Garosa! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 14:17

Bravoooo!

Srpska teniserka Olga Danilović uspela je da se plasira u osminu finala Rolan Garosa. Ona je bila bolja Hrvatica Done Vekić nakon velikog preokreta i prave drame u trećem setu – 0:6, 7:5, 7:6

Pa, prosto neverovatno šta je Olga dobila danas. Kako je meč poečo činilo se da je već na startu sve gotovo, ali naša teniserka se nije predala, dala poslednji atom snage i na kraju odnela veliku pobedu. Završnica meča bila je posebno zanimljiva, naročito poslednja četiri gema na meču – u svakom smo videli brejk.

Meč je počeo jako loše za srpsku teniserku, a na isti način je i završen. Zapravo, ne treba trošiti reči kada je prvi deo igre u pitanju, jer u njemu Olga nije uzela niti jedan gem. 

Ipak, u nastavku se trgla i zaigrala tenis koji je i doveo dovde. Relativno lako je uzimala gemove na svoj servis, dok je na drugoj strani bila sve bliža brejku.

Brejk je i došao u poslednjem gemu drugog seta, kada pravi brejk i osvaja set sa 7:5. 

Nastavak nam je doneo pravu dramu. Prvo je Olga izgubila prvi servis gem u trećem setu i Hrvatica je imala prednost od starta. Međutim, ponovo se Danilovićeva nije predala i uspela da vrati izgubljeni brejk i to sa nulom, u šestom gemu.

Delovalo je da Olga ima stvari u svojim rukama, imala je u nastavku i dve brejk lopte da prelomi meč, ali nije uspela. Zato Dona Vekić jeste, koja brejkom odlazi na 5:4. Ali, poslednju reč ima Olga! Pravi brejk u ključnom trenutku i dodatno produžuje sam meč i dramu.

Isti scenario videli smo i u naredna dva gema. Prvo je Danilovićeva izgubila svoj servis, ali ga isto tako i vratila, pa se otišlo u taj-brejk. 

Drama u taj-brejku je dostigla vrhunac, a dobila ga je naša teniserka sa 10:8 i na neverovatan način prošla u osminu finala!

12
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter