1
Domaći fudbal
grobari

FOTO: STARSPORT

HAOS U HUMSKOJ: Grobari prete krivičnim prijavama protiv čelnika Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.24 u 23:16

Grobari ne planiraju da popuste

Predstavnici navijača Partizana, nakon objavljivanja apela za promene, zapretili su trenutnom rukovodstvu kluba krivičnim prijavama. Ovaj apel, poznat kao „Apel za spas“, potpisalo je čak 79 bivših igrača, trenera i uglednih sportskih radnika, koji su zatražili ostavke čelnika „parnog valjka“.

Reakcija trenutnog rukovodstva bila je oštra, nazivajući ovu akciju „neistinom i klevetom“. Međutim, situacija se neće završiti samo na verbalnoj razmeni. Predstavnik navijača Partizana, Nenad Dumanović, najavio je pravne akcije protiv čelnih ljudi kluba.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

Spremne su krivične prijave protiv velikog broja članova sadašnjeg rukovodstva. Očekujem da će to biti jedan od sledećih koraka. Nećemo stati samo na promenama – objavio je Dumanović na Instagram profilu „PbgNews“.

Ova inicijativa je dobila podršku i od strane Grobara, navijača Partizana, koji su veći deo sezone bojkotovali utakmice u Humskoj, zahtevajući ostavke Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostatka rukovodstva.

Crno-beli su Superligu Srbije završili na drugom mestu, iza Crvene zvezde, ali pred klubom je vrlo turbulentno leto. Nedavno je klub napustio trener Igor Duljaj, a na njegovo mesto je postavljen Albert Nađ. Kako stvari stoje, Partizan bi mogao proći kroz kompletnu promenu u vrhu kluba.

49
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter