0
EURO 2024

from left Nikola Milenkovic, Andrija Zivkovic, Predrag Rajkovic, goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic during the UEFA EURO 2024 Qualifiers group G match between Serbia and Bulgaria at Stadium Dubocica on November 19, 2023 in Leskovac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DANAS JE DAN ZA SLAVLJE: Reprezentativac Srbije staje na ludi kamen, evo kako je Piksi najavio svadbu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.24 u 13:12

Andrija, nek je sa srećom

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Govorio je selektor pretežno o spisku, a na njemu nije bilo par imena koja je javnost očekivala na istom, a među njima je Strahinja Eraković, kao i Nemanja Radonjić o kome je imao zanimljive reči. 

Iako je selektor okupio igrače, većina će imati slobodan dan, jer je 31. maj rezervisan za svadbu Andrije Živkovića.

Danas je 31. maj, važan dan za Andriju Živkovića! Momak ulazi u bračne vode, ženi se, šta da radimo. Mora da uđe u naš klub. Moramo da ih uozbiljimo, moraju više odgovornosti da imaju, dosta je bilo mladosti-ludosti. Danas je svaba u Nišu i jedan deo igrača će organizovano otići na svadbu – ne kako ko hoće i kako misli, mi organizujemo odlazak. Čestitam im, danas je slobodan dan za njih. I nemojte da mislite da će biti nekih nepredviđenih stvari, da se opijaju! Imaće patrolu! Idu svi da čestitaju svom prijatelju, ja ne mogu da idem jer sam zauzet, ali evo čestitam mu i sada javno. Tako je to, to su lepe stvari. Oženio se i Gudelj, pa će Spajić, biće ozbiljniji momci – rekao je Stojković

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter