0
Evrokupovi
FK Real Madrid

FOTO: Twitter/@realmadrid

BIZARNA SITUACIJA U ŠPANIJI: Navijači Real Madrida otputovali na finale Lige šampiona u avionu Barselone! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.24 u 19:59

Nije ovo prijalo baš svakom navijaču Reala

Neobična situacija zadesila je grupu navijača Real Madrida u petak popodne prilikom ukrcavanja na let za London, gde će prisustvovati finalu Lige šampiona između Real Madrida i Borusije Dortmund.

„Madridisti“ koji su krenuli iz Barselone, našli su se u nesvakidašnjoj situaciji kada su shvatili da će putovati avionom brendiranim bojama njihovog najvećeg rivala – Barselone. Čitava „čelična ptica“ bila je oblepljena figurama igračica Barselone, koje su nedavno osvojile Ligu šampiona.

Ovaj prizor svakako nije bio najlepši za oči fanova Reala, ali neki su ga videli kao dobar znak, smatrajući da će prevoz brendiran u čast šampionki doneti sreću njihovom timu u prestižnom finalu.

Finale Lige šampiona igra se u subotu od 21 sat, a navijači Real Madrida nadaju se da će njihov tim doneti još jedan trofej u svoju bogatu riznicu, bez obzira na neobičan početak puta ka Ostrvu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter