0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NE ODUSTAJE: Šampion Srbije krenuo u poteru za bekom!

Objavljeno: 30.05.24 u 12:13

Zvezda će uložiti ogroman novac u tim za novu sezonu

Crvena Zvezda se kreće ka ostvarenju svog transfer cilja, kako je Jung Vu Seol, korejski bek, sve bliži dolasku u klub. Iako je interesovanje postojalo još prošle zime, ovog leta su šanse za transfer izuzetno visoke.

Prema pouzdanim informacijama iz Koreje, šampion Srbije je blizu potpisivanja ugovora sa 25-godišnjim Seolom, čiji je dosadašnji uspeh u domovini uključivao osvajanje dva naslova prvaka sa Ulsanom.

Zvezdina uprava ističe Seolovu svestranost na obe strane terena, čineći ga poželjnim pojačanjem. Uprkos povredi i operaciji koju je nedavno imao, klub je spreman da sačeka do polovine jula kako bi Seol bio u potpunosti spreman za akciju.

Seol, koji je standardni reprezentativac Južne Koreje, pružaće svoj doprinos timu, a Zvezda će za njegov dolazak izdvojiti preko 1.500.000 evra. Očekuje se da će njegova prisutnost dodatno ojačati tim i unaprediti njegovu igru u narednoj sezoni.

37
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter