1
Evrokupovi
delije

FOTO: Printscreen

TITULA OLIMPIJAKOSA SE SLAVILA U BEOGRADU: Delije prodefilovale prestonicom u čast trofeja bratskog kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.24 u 09:33

Delije su noćas slavile

Titula Olimpijakosa u Ligi konferencije i pobeda nad Fiorentinom rezultatom 1:0, slavila se ne samo u Pireju, gde je na ulicama bilo oko 100.000 ljudi, već i u Beogradu!

Navijači Crvene zvezde, poznati kao Delije, odlučili su da podrže svoje „bratske“ veze sa navijačima Olimpijakosa spektakularnom bakljadom na ulicama glavnog grada Srbije. Nekoliko stotina navijača Zvezde prvo je pratilo finalnu utakmicu na video bimu na stadionu Marakana, a nakon pobede se slavlje preselilo na beogradske ulice.

Navijači su na motociklima, sa zastavama oba kluba u rukama, vozili kroz grad, proslavljajući istorijski uspeh grčkog kluba. Ova podrška dodatno je osnažila prijateljstvo između dva kluba i njihovih navijača, koje traje decenijama.

U Pireju je slavlje bilo na vrhuncu. Ultrasi Olimpijakosa priredili su nezaboravnu bakljadu, pretvarajući noć u dan. Atmosfera je bila naelektrisana, sa vatrometom i pesmama koje su odjekivale ulicama, dok su navijači zajedno sa igračima proslavljali prvi evropski trofej u istoriji kluba.

Ovaj događaj pokazuje koliko su snažne veze između Olimpijakosa i Crvene zvezde, ali i koliko su navijači oba kluba strastveni i posvećeni svojim timovima.

3
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter