2
Fudbal

FOTO: Printscreen/X/@Olorun_Phemmy

RUSKI STRUČNJAK OŠTRO O STANKOVIĆU: „Ta Crvena zvezda je maltene uvek šampion, nije ni bitno ko je vodi!“

Objavljeno: 30.05.24 u 21:59

Evo šta je rekao ovaj iskusni fudbalski radnik!

Mihail Greškovič, predsednik Udruženja trenera Rusije, izrazio je sumnje u vezi sa nedavnom odlukom moskovskog Spartaka da imenuje Dejana Stankovića za šefa stručnog štaba.

Stanković je od nedavno dobio poverenje da vodi ovaj prestižni klub, ali Greškovič smatra da njegovo imenovanje nije najbolje rešenje.

Iako je Stanković imao sjajnu igračku karijeru, Greškovič ističe da to ne garantuje uspeh na trenerskoj poziciji. Kritikujući nedostatak potvrđenih rezultata u Stankovićevom trenerskom iskustvu, Greškovič naglašava da uspeh Crvene zvezde nije nužno rezultat Stankovićevih sposobnosti kao trenera.

Smeta mi to što danas dovodimo trenere koji se nisu dokazali ni u kom smislu, bez neke važne biografije, posebno u pogledu osvajanja trofeja. Tako nisam siguran ni da je Spartak izabravo pravi put. Stanković je bio veliki igrač, ali se kao trener nije pokazao. Ta Crvena zvezda je maltene uvek šampion, nije ni bitno ko je vodi. Nisam protiv dovođenja trenera od kojih može da se nauči, ali, nažalost, ponekad nije jasno zbog čega se dovode toliki strani treneri –  rekao je Greškovič za aenciju TAS, prenosi portal Sport-Ekspress.

Spartak će morati da se suoči sa skeptičnim mišljenjem javnosti dok Stanković ne pokaže svoje sposobnosti na trenerskom terenu.

11
3

2 Komentara

  1. Naravno da svako može sa zvezdom da osvoji sampionat u Srbiji jer su sudije tu da koriguju nedostatke kako trenera tako i igrača. Svaka utakmica penal-dva za zvezdu i ako može bar 1 crveni za protivnika…E zato u evropi služe za nabijanje gol razlike.

    1
    1
    Odgovori
  2. Ako vredi Stanković to mora i dokazati da bi svi skinuli kapu pred njim.Do sad nije imao ovako težak izazov i ako bude kukavica ko sa Zvezdom gdje je sam sebe uništio isto će mu se desiti i u Spartak Dakle Deki Murinjo je prevaziđen.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter