0
Tenis

FOTO: Twitter/@rolandgarros

POBEDA NA GREND SLEMU KADA IGRAČ POVEDE 2:0!

Objavljeno: 30.05.24 u 16:11

Ako se kladite uživo, iskoristite ovu vrhunsku ponudu

Preokreti su sastavni deo svakog sporta i svaki meč je zanimljiviji ukoliko je neizvesno do samog kraja. Ovo je posebno svojstveno za tenis u ATP konkurenciji, jer kada jedan igrač povede 2:0 i dalje nije ništa gotovo. Tri dobijena seta znače pobedu, ali šta ako se može pobediti i posle dva?

Balkan Bet zbog toga ima promociju Winner – pobedi 2:0, koja već godinama tikete i kladioce štiti od preokreta.

Ova promocija podrazumeva da se parovi odigrani na Grend slem mečeve, obrađuju kao dobitni čim teniser povede sa 2:0. Tako se dešavalo da budu isplaćena oba znaka, jer igrač povede sa 2:0, ali onda dođe do preokreta i finalni rezultat bude 2:3, pa se isplaćuju, kladioničarskim rečnikom i kec i dvojka.

Posebno je značajno što ova promocija važi po automatizmu i svaki tiket na kome se nalazi neki teniski par potpada pod ovo pravilo i ako je igrač na koga je odigrano, poveo 2:0 u setovima, tiket je već dobitan, bez obzira na ostatak meča i finalni rezultat.
Pored ove promocije u Balkan Betu igrači imaju 3 granice na igre ukupno gemova i hendikep gemovi, a veliki broj mečeva se može pratiti uživo na sajtu i aplikaciji.

Ako se kladite uživo, iskoristite ovu vrhunsku ponudu, gledajte mečeve uživo, izaberite neku od 3 granica na gemove i pobedite na 2:0!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter