1
Evrokupovi
FK Olimpijakos, navijači

FOTO: X/Printscreen

PIREJ OBOJEN U CRVENO-BELO: Navijači Olimpijakosa žurkom na ulicama proslavili istorijski trofej! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.24 u 08:12

Veliko slavlje u luci slavne Atine

Fudbaleri Olimpijakosa ostvarili su istorijski uspeh osvajanjem titule u Ligi konferencija. U dramatičnom finalu odigranom na AEK Areni u Atini, ekipa iz Pireja savladala je Fiorentinu rezultatom 1:0, posle produžetaka. Junak utakmice bio je Ajub El Kabi, koji je postigao jedini gol u 116. minutu, donoseći Olimpijakosu prvi evropski trofej u klupskoj istoriji.

Navijači Olimpijakosa su se potrudili da dostojno proslave ovaj neverovatan uspeh. Nakon što je sudija označio kraj utakmice, slavlje je započelo na stadionu, a zatim se preselilo na ulice Atine i Pireja. Više od 100 hiljada navijača u crveno-belim dresovima izašlo je na ulice da dočeka svoje heroje koji su stigli u otvorenom autobusu kasno u noć.

Proslava je bila spektakularna, uz nezaboravnu bakljadu i vatromet koji su osvetlili noćno nebo iznad grčke prestonice. Atmosfera je bila naelektrisana, a euforija navijača pokazala je koliko ovaj trofej znači za klub i njegove verne pristalice.

Pogledajte kako je izgledalo ovo veličanstveno slavlje na ulicama Atine i Pireja, koje će se dugo pamtiti u istoriji Olimpijakosa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter