0
ATP

FOTO: Printscreen/X/Mario Boccardi

NOLE DOBIO RIVALA: Evo ko je protivnik najboljeg tenisera na svetu u trećoj rundi Rolan Garosa!

Objavljeno: 30.05.24 u 23:40

Samo jednom je Museti uspeo da pobedi Novaka!

U trećem kolu Rolan Garosa, Novak Đoković će se suočiti sa Lorencom Musetijem iz Italije. Museti je nakon više od dva sata igre eliminisao Galea Monfisa u tri seta (7:5, 6:1, 6:4), osiguravajući svoj prolaz dalje gde ga čeka najbolji teniser sveta.

Ovo će biti njihov šesti međusobni susret, pri čemu je Museti jedini trijumf zabeležio prošle godine kada je izbacio Đokovića u Monte Karlu. Međutim, Novak je ove godine uzvratio istom merom u Kneževini.

U ostalim mečevima, Australijanac, Aleks De Minor, 11. na ATP listi, plasirao se u treće kolo nakon što je pobedio Španca Haumea Munara u tri seta (7:5, 6:1, 6:4). De Minor je do trijumfa nad 64. igračem na ATP listi stigao posle dva sata i 12 minuta.

De Minor će se u trećem kolu suprotstaviti Janu-Lenardu Štrufu koji je savladao Aleksandera Bublika (6:2, 6:3, 6:3). Dalje su prošli i Ben Šelton, kojem je Nišikori predao meč pri vođstvu Amerikanca od 2:0 u setovima, kao i Tomi Pol koji se lako obračunao sa Fabiom Fonjinijem, prepustivši mu svega tri gema (6:1, 6:0, 6:2).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter