0
Lifestyle

FOTO: Gorenje

NE MORATE U NEMAČKU NA EVROPSKO PRVENSTVO – NAPRAVITE GA KOD KUĆE!

Objavljeno: 30.05.24 u 14:50

Evo kako da uživate u utakmicama kod kuće uz pravi fudbalski ugođaj sa prijateljima i porodicom

UEFA EURO 2024™ stiže i donosi puno uzbuđenja, strasti i neizvesnosti, vraćajući se prvi put u Nemačku nakon 1988. godine. Najveće zvezde evropskog fudbala boriće se za fudbalsku večnost, dok će 24 najbolje reprezentacije odmeriti snage u 51 meču u trci za novog evropskog šampiona.

Put u Nemačku nije obavezan kako biste osetili fudbalsku groznicu. Uz Gorenje, pouzdanog partnera i sponzora UEFA EURO 2024™, možete uživati u svim čarima turnira iz udobnosti svog doma. Inovativni kućni aparati olakšaće vam svakodnevicu i omogućiti da se potpuno posvetite uživanju i fudbalskoj euforiji.

Zamislite da bez problema pripremate grickalice za društvo uz specijalne funkcije rerne za picu, preciznu i jednostavnu kontrolu kuvanja na ploči, i lagani, prenosivi aparat za led. Gorenje aparati su tu da preuzmu brigu o kućnim poslovima, ostavljajući vam više vremena za navijanje.

Možete li da zamislite gledanje utakmice bez sjajne hrane? Ni mi! Sastavite jelovnik nekoliko dana unapred, nabavite sve što vam je potrebno, odložite sve u frižider i zamrzivač do trenutka pripreme ili posluženja i opustite se. Ah, da! Da ne zaboravimo osveženje! Uz Gorenje aparat za led, uvek ćete imati dovoljno svežih kockica leda za pripremu pića tokom prenosa utakmica. Prenosivi aparat za led može proizvesti do 12 kilograma kockica dnevno, tako da vašim gostima ni u jednom trenutku neće faliti dobrog pića.

Naravno da ni tu nije kraj!

Planirate da okupite porodicu i prijatelje za gledanje fudbalske utakmice? Gorenje mašine za pranje sudova su tu da vam olakšaju organizaciju! Sa kapacitetom od 16 kompleta posuđa i tri korpe, pružaju dovoljno prostora za sve što vam je potrebno kada okupite goste. Bilo da pripremate švedski sto ili samo grickalice za utakmicu, ovi uređaji su potpuno fleksibilni i savršeni su za velike količine posuđa.

Uživajte na pravi način u UEFA EURO 2024™ koji je mnogo više od običnog turnira – to je prilika da se oseti prava strast prema fudbalu, da se zajedno proslavi ljubav prema igri i da se upamte najlepše uspomene. Zato, iskoristite promotivne cene od 7. juna i pripremite se na vreme! Posetite Gorenje sajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio i ne propustite sjajnu ponudu za vaš dom. Nakon toga jedino što vam preostaje je da uživate u mesec dana sjajnog fudbala!

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter