0
Evropske lige
Luka Jović

FOTO: Twitter/@acmilan

IZGLEDA DA JE GOTOVO: Poznata sudbina Luke Jovića u ekipi Milana!

Objavljeno: 30.05.24 u 13:42

Jović će biti u planovima Milana

Luka Jović, srpski napadač koji je prošle sezone stigao u redove Milana, produžiće svoj boravak na San Siru za još godinu dana. Ova vest dolazi u trenutku kada Milan planira veliku rekonstrukciju tima za narednu sezonu, posebno u napadačkom delu ekipe.

Nakon odlaska iskusnog Olivijea Žirua, koji je napustio klub, Milan se suočava sa izazovom pronalaženja novog vođe napada. Žiruov odlazak ostavlja prazninu koju će biti teško popuniti, ali uprava kluba već radi na pronalaženju adekvatne zamene.

Prva želja Milana je Dosu Zirkze, napadač koji je imao izvanrednu sezonu u Bolonji, sa kojom je izborio plasman u Ligu šampiona. Dovođenje Zirkzeja neće biti lak zadatak za ekipu sa San Sira, ali će se potruditi da ulože maksimalne napore kako bi ga privukli u svoje redove.

Što se tiče Luke Jovića, on će i naredne sezone obavljati dužnost rezervnog napadača u Milanu, ali se očekuje da bi mogao dobiti i veću ulogu u timu. Njegov produženi boravak donosi stabilnost i dodatne opcije u napadu za trenera Stefana Piolija, koji će imati na raspolaganju talentovanog i iskusnog napadača.

Jović je u protekloj sezoni postigao devet golova na 30 utakmica za Milan, od čega šest u Seriji A.

S obzirom na planiranu rekonstrukciju tima i ambicije za narednu sezonu, Milan se priprema za izazove koji dolaze, a Luka Jović će biti važan deo tih planova. Navijači Rosonera mogu očekivati uzbudljivu sezonu sa novim pojačanjima i poboljšanim timom spremnim za nove uspehe.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter