2
Domaći fudbal
In-Beom Hvang

FOTO: FK Crvena zvezda

HVANG NAJBOLJI IGRAČ SUPERLIGE: Zvezdin Korejac za dlaku ispred Saldanje, evo šta je presudilo! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.24 u 10:34

Hvang je po mišljenju trenera i igrača u Srbiji najviše pokazao potonje sezone

In Beom Hvang, vezista Crvene zvezde, izabran je za najboljeg fudbalera sezone u Mozzart Bet Superligi nakon što je dobio najviše glasova od trenera i kapitena 16 klubova. Hvang je osvojio šest glasova, isto koliko i napadač Partizana Mateus Saldanja, ali je presudila ocena redakcije Mozzart Sporta, gde je Hvang imao prosek od 6,66, dok je Saldanja ocenjen sa 6,46.

Treneri i kapiteni klubova su istakli Hvangovu dominaciju tokom cele sezone. Kapiten Javora, Nemanja Miletić, naglasio je Hvangovu superiornost, posebno u derbijima, dok je trener Čukaričkog, Goran Stanić, pohvalio Hvangov kvalitet koji pravi veliku razliku na terenu.

– Pravi ‘box to box’ igrač, svestran na terenu sa izuzetnim pregledom igre – rekao je Miloš Luković iz IMT-a. Trener Voždovca, Nikola Đuričić, istakao je Hvangovu sposobnost da jednim potezom reši utakmicu.

Iza Hvanga i Saldanje, sa pet glasova, našao se Mirko Ivanić, vezista Crvene zvezde, dok je krilni napadač TSC-a, Aleksandar Ćirković, osvojio četiri glasa. Adem Ljajić iz Novog Pazara, najbolje ocenjeni igrač lige po izveštajima Mozzart Sporta, dobio je tri glasa.

Treneri i kapiteni drugih klubova su takođe izrazili svoje mišljenje o najboljim igračima sezone. Vladan Milojević iz Crvene zvezde pohvalio je Aleksandra Ćirkovića iz TSC-a, dok je Aleksandar Dragović istakao Ifeta Đakovca iz istog kluba. Albert Nađ iz Partizana izdvojio je Dejana Zukića iz Vojvodine kao igrača koji je odskočio u prolećnom delu sezone.

Pored njih, na listi su se našli i Aleksandar Katai, Omri Glazer (Crvena zvezda), Gajas Zahid (Partizan), Nemanja Stojić, Ifet Đakovac, Saša Jovanović (TSC), Dejan Zukić (Vojvodina) i Milutin Vidosavljević (Radnički Kragujevac), koji su dobili po jedan glas.

Ova sezona je još jednom pokazala koliko je Mozzart Bet Superliga kompetitivna, sa mnogim talentovanim igračima koji su se istakli svojim performansama na terenu. In Beom Hvang je svojim konstantnim igrama zasluženo ponio titulu najboljeg fudbalera sezone.

4
1

2 Komentara

  1. Koja ste vi gomila zadrtina I neobjektivnih krmacinih brnjicara!!.
    Koji hbn Hvang, za njega je Bonifacho Pele, ali ciganija ne moze nikad ni gledati objektivno. Dace bog pa ce grom puci u vase balne da izduvate barem za celih deset godina, govna jedna smrdljiva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter