0
Fudbal

Dušan Vlahović (FOTO: JuventusFC/X)

EMOTIVNI VLAHOVIĆ: Otvorio se navijačima Juventusa i otkrio gde će igrati naredne sezone! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.24 u 17:43

Oglasio se srpski napadač putem društvenih mreža

Srpski napadač Dušan Vlahović je osvojio ove sezone sa svojim Juventusom Kup Italije i izborio igranje u Ligi šampiona nakon godinu dana van evropskih takmičenja.

Kao nagrada sa dobru sezonu stiglo je priznanje za najboljeg napadača Serije A, koju je dobio srpski napadač ispred Dibale i Leaa.

Nakon sezone, Duci je odlučio da se oglasi podužom porukom u kojoj se obraća navijačima Stare dame i otkriva gde će igrati naredne sezone.

– Sa srcem punim emocija želim da se zahvalim svima za sezonu koja je upravo završena. Hvala klubu što mi je dao priliku da obučem ovaj dres i sa velikim ponosom izađem na teren.

Za naše neverovatne navijače, bili ste naš dvanaesti igrač na terenu, uvek ste nas podržavali, i u teškim i u srećnim trenucima.

Posebno hvala mojim saigračima. Zajedno smo se borili, patili i slavili, dostigavši ove ciljeve. Podizanje trofeja Kupa Italije bio je magičan trenutak koji ću uvek nositi u srcu. Sledeće sezone imamo Ligu šampiona i jedva čekam da dam svoj doprinos.

Mi smo tim, porodica i zajedno želimo da pokažemo šta znači biti Juventus. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter