0
Evrokupovi
FK Olimpijakos

FOTO: X/@olympiacosfc

EMOTIVNA ISPOVEST JOVETIĆA: Bivši as Partizana osvojio titulu sa Olimpijakosom, pa otkrio kome je posvećuje!

Objavljeno: 30.05.24 u 10:12

Jovetića su preplavile emocije nakon podizanja pehara

Fudbaler Olimpijakosa, Stevan Jovetić, izrazio je ponos i zadovoljstvo nakon što je njegov tim osvojio Ligu konferencija pobedom nad Fiorentinom rezultatom 1:0 u finalu održanom u Atini. Jedini gol na utakmici postigao je Ajub El Kabi u 116. minutu, čime je Olimpijakos osvojio svoj prvi evropski trofej u klupskoj istoriji.

Prvi evropski trofej za Olimpijakos, prvi za mene. Ponosan sam na saigrače. Mislim da smo cele godine igrali odlično, zaslužili smo ovo – rekao je Jovetić za TNT sports.

Jovetić, koji je član Olimpijakosa od 2023. godine, ima posebnu vezu sa Fiorentinom, za koju je igrao od 2008. do 2013. godine. Uprkos velikoj pobedi, nije zaboravio svoj bivši klub.

Želeo bih da odam priznanje i Fiorentini, dve godine zaredom su u finalu LK. To je sjajan tim, šteta za njih, dali su sve od sebe i želim im svu sreću – dodao je Jovetić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Jovetic (@bojanajovetic)


On je takođe otkrio kome posvećuje ovu pobedu:

Ovu pobedu posvećujem porodici i svom ocu koji više nije sa nama. Trebalo bi da slavimo i uživamo. Moja supruga zna kroz šta sam sve prošao i uvek je bila uz mene. Ovu pobedu posvećujem svojoj deci. Tako sam ponosan zbog svega.

Tokom noći, navijači Olimpijakosa su proslavili prvu evropsku titulu u istoriji kluba na ulicama Atine. Grčki mediji navode da je blizu 100.000 navijača izašlo na ulice glavnog grada Grčke kako bi slavili zajedno sa fudbalerima Olimpijakosa, priredivši nezaboravnu atmosferu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter