0
Košarka
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DVA KOŠARKAŠA PARTIZANA ĆE U PETAK ZA DOMOVINU: Da li ovo znači kraj?

Objavljeno: 30.05.24 u 22:54

Da li se sprema totalna rekonstrukcija?

Dvojica američkih košarkaša, Pi-Džej Doužer i Džejms Naneli, završili su svoje obaveze u Partizanu i vraćaju se u Sjedinjene Države. Njihov odlazak je potvrđen iz kluba, što implicira da se saradnja sa njima najverovatnije neće produžavati.

Prema Sportalu, njihov povratak u Ameriku označava kraj njihovog boravka u crno-belom dresu.

Izvori bliski klubu potvrđuju da su obojica igrača napustila ekipu, ali se još uvek ne zna njihov dalji status. Ipak, poznato je da im ističu ugovori.

Odlazak Doužera i Nanelija, zajedno sa već ranijim napuštanjem Frenka Kaminskog, jasan je signal da se Partizan okreće rekonstrukciji ekipe za sledeću sezonu.

Osim pomenutih igrača, još nekoliko članova tima ima ugovore koji ističu do kraja juna ove godine, uključujući Smailagića, Trifunovića, Anđušića, Kabokla i Smita. Mateuš Ponitka ima opciju produženja ugovora na još godinu dana.

Sa druge strane, neki igrači imaju ugovore koji važe duže, poput kapitena Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Alekse Avramovića, Balše Koprivice i Ognjena Jaramaza, koji su vezani za klub do 2025. godine.

 

3
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter