0
Košarka

FOTO: Printscreen/X/DjokovicFan_

ĐOKOVIĆ PRIČAO O JOKIĆU I REPREZENTACIJI: „Imam ekskluzivne informacije!“

Objavljeno: 30.05.24 u 20:31

Evo šta ima da kaže Nole na tu temu!

Konferencija za medije nakon Novakove pobede nad Karbaljesom Baenom na drugom kolu Rolan Garosa nije izostavila neke iznenađujuće teme.

Novak Đoković, u razgovoru sa srpskim novinarima, nije mogao da izbegne pitanja o Nikoli Jokiću i njegovom mogućem učešću na predstojećim Olimpijskim igrama.

Novak je odgovorio sa dozom tajanstvenosti:

Imam ekskluzivne informacije, ali trenutno ne mogu da ih podelim. Cela Srbija čeka, ja imam nešto što niko drugi nema.

Kada je reč o tome da li će se angažovati u agitaciji za Jokića, Đoković je dao svoj stav:

– Šalim se. Kao navijač i ljubitelj košarke, naravno da bih voleo da on igra. Međutim, kao sportista, razumem da odluka zavisi od mnogo faktora, uključujući i kontinuitet igara u NBA ligi, što kao lider mora da uzme u obzir. Mi sportisti razumemo takve situacije. Sada je na njemu i njegovom timu da donesu najbolju odluku za njega.

Novak je izrazio optimizam u vezi sa predstojećim Olimpijskim igrama, bez obzira na Jokićevu eventualnu odluku:

U svakom slučaju, ne brinem previše za naš nacionalni tim dok imamo igrače poput Bogdana Bogdanovića. On je tu, on je lider, kapiten, i drago mi je što će biti na raspolaganju. Nadam se da ću biti zdrav i da ću biti na Olimpijadi, kako bih ih mogao podržati.

Očekuje se da će javnost sa nestrpljenjem iščekivati sledeće korake kako Đokovića, tako i Jokića, dok se pripremaju za svoje sportske izazove.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter