0
Domaći fudbal

Milutin Vidosavljevic (C) celebrates after scoring a goal with Milan Aleksic, Matija Gluscevic, Dilan Ortiz, Zoe Kilian Bevis during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vozdovac and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Vozdovac on April 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRANSFER BOMBA: U Kragujevac stiže milion evra!?

Objavljeno: 29.05.24 u 19:21

‘Zaludeo’ je brojne skauta.

Srpski fudbal je decenijama u nazad izuzetno spor i to je bez sumnje nešto što našim timovima pravi velike probleme u Evropi.

Povremeno se pojave pojedinci izuzetne brzine, ali i tada je pitanje da li dobiju dovoljno dobru ulogu i da li se sa njima dobro radi.

Matija Gluscevic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vozdovac and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Vozdovac on April 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Poslednji ‘biser’ srpskog fudbala sa gotovo svim atributima ozbiljnih fudbalera sa zapada, jeste Matija Gluščević. Ove sezone je u dresu Radničkog iz Kragujevca upisao pet golova i isto toliko asistencija, ali ko ga je gledao zna da nije sve u statistici.

Kako pišu brojni italijanski mediji, Gluščević bi ovog leta mogao da se preseli u Italiju, za sumu od oko milion evra. Za njegove usluge trenutno je zainteresovana ekipa Đenove, ali situaciju prati još nekoliko timova.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter