0
Fudbal
vladimir stojković

Vladimir Stojkovic Partizan - Dunajska Streda DAC UEFA UECL Europa Conference League 22.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STOJKOVIĆ REKAO DOSTA: Bivši golman reprezentacije Srbije napustio Saudijsku Arabiju! (FOTO)

Objavljeno: 29.05.24 u 16:43

Stojković je završio posao na Bliskom istoku

Srpski golman Vladimir Stojković završio je svoju epizodu u Al Fejhu, sa kojim je sarađivao prethodne tri godine. Stojković će od 30. juna postati slobodan agent na fudbalskom tržištu nakon što mu je istekla saradnja sa klubom iz predgrađa Rijada.

Ova trogodišnja saradnja bila je uspešna za Stojkovića, koji je odigrao ukupno 98 utakmica za Al Fejhu, postigavši 32 čista lista. Istakao se i postavljanjem rekorda u tamošnjoj Premijer ligi, zabeleživši devet utakmica bez primljenog gola na domaćem terenu. Stojković je takođe bio ključni igrač u osvajanju Kupa Kralja 2022. godine, što predstavlja prvi i jedini trofej u istoriji kluba.

Vladimir Stojković
FOTO: Printscreen/X

Vuk Rašović, bivši trener Crvene zvezde i trenutni trener Al Fejha, istakao je Stojkovićevu ulogu u timu, hvaleći njegov profesionalizam, stabilnost i liderske sposobnosti. Stojković je stekao poštovanje ne samo zbog svojih sportskih veština, već i zbog svoje karakterne integriteta, što je doprinelo njegovom statusu vođe u svlačionici.

Stojkovićeva bogata karijera obuhvata klubove poput Crvene zvezde, Sportinga iz Lisabona, Partizana i mnogih drugih, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao 84 meča. Njegov odlazak iz Al Fejha otvara nova vrata u njegovoj karijeri, dok ljubitelji fudbala širom sveta očekuju sledeći korak ovog iskusnog golmana.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter