0
Domaći fudbal
Marakana, Stadion Rajko Mitić

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PREOKRET NA MARAKANI: Veliki talenat srpskog fudbala ipak neće stići u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 29.05.24 u 12:32

Nove informacije su otklonile sve dileme

Uprkos spekulacijama da bi ofanzivni vezista Čukaričkog, Igor Miladinović, mogao ovog leta da pojača šampiona Srbije, Crvenu zvezdu, taj transfer se neće realizovati.

Kako prenosi „Telegraf“, Crvena zvezda je odustala od angažovanja 20-godišnjeg Miladinovića još pre mesec dana. Iako se govorilo da su crveno-beli bili spremni da ulože 2.000.000 evra, Čukarički nije bio voljan da proda svog talentovanog fudbalera po toj ceni.

Miladinović je iza sebe imao izuzetnu sezonu, u kojoj je sa Čukaričkim igrao u Ligi konferencije. Postigao je 12 golova i zabeležio četiri asistencije u svim takmičenjima, čime je skrenuo pažnju na sebe kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača u domaćoj ligi.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, nedavno je izjavio da su aktuelnom prvaku države zanimljiva trojica igrača iz domaće Superlige – štoper, vezista i centarfor. Međutim, izgleda da Miladinović, uprkos odličnim igrama, neće biti jedan od njih ovog leta.

4
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter