0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between FK IMT and FK TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on February 11, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HRVAT STIŽE U BAČKU TOPOLU: TSC doveo prvo pojačanje za narednu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 29.05.24 u 15:56

TSC se već sprema za novu etapu

Hrvatski fudbaler Luka Capan (29) postao je prvo pojačanje TSC-a u letnjem prelaznom roku, potvrdio je klub iz Bačke Topole.

Capan, koji igra na poziciji defanzivca, dolazi iz grčkog Kifisije, a tokom karijere je igrao za Dinamo Zagreb, Lokomotivu, Rijeku, turski Bursaspor i mađarski Honved.

Klub iz Bačke Topole je na svojim zvaničnim kanalima poželeo dobrodošlicu novom igraču rečima: „Dobrodošao u TSC porodicu.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

TSC će ove sezone igrati plej-of Lige Evrope, čime su osigurali učešće u Ligi konferencija.

Capan ima bogato iskustvo igrajući za sve mlađe kategorije hrvatske reprezentacije, iako nikada nije debitovao za seniorski A tim. Njegovo iskustvo od 22 utakmice u kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige Evrope biće od velike koristi za TSC u predstojećim evropskim izazovima.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter