0
Fudbal

Strahinja Pavlovic (FOTO: Starsport)

BRAVO KALABA: Strahinja Pavlović u idealnom timu austrijske Bundeslige!

Objavljeno: 29.05.24 u 23:29

Beleži naš Strahinja Pavlović odlične partije u dresu Salzburga

Iako je ostao bez titule, Strahinja Pavlović je dobio značajno individualno priznanje – uvršten je u idealnih 11 austrijske Bundeslige za sezonu 2023/24.

U glasanju su učestvovali austrijski novinari, a osim 23-godišnjeg srpskog štopera, od fudbalera Salzburga u timu sezone našao se još samo napadač Karim Konate, koji je sa 20 pogodaka bio ubedljivo najbolji strelac austrijskog šampionata.

Očekivano, dominiraju fudbaleri novog šampiona Šturma, koji je u idealni tim dao petoricu igrača: Jusufa Gazibegovića, Gregorija Vutriha, Aleksandera Prasa, Otara Kiteišvilija i Jona Gorenca Stankovića. Čast Hartberga brane Manuel Fejfer i Maksimilijan Entrup, dok su tim kompletirali Tobijas Laval iz LASK-a i Marko Grol iz Rapida Beč.

Što se tiče Pavlovića, on je ove sezone odigrao 26 utakmica u Bundesligi. Iako je centralni defanzivac, sa tri postignuta gola i isto toliko asistencija pokazao je da se vrlo dobro snalazi i pred protivničkim golom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter