1
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

from left Kings Kangwa, Vladimir Lucic, Jean-Philippe Krasso, Lazar Nikolic, Stefan Lekovic, Osman Bukari, Dragoljub Draza Mihailovic, Cica Draza during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA NACILJALA POJAČANJE: Biser srpskog fudbala stiže na Marakanu?

Objavljeno: 28.05.24 u 16:27

Igor Miladinović bi mogao da pojača redove Crvene zvezde

FK Crvena zvezda planira da ojača svoj igrački kadar za narednu sezonu, a pored stranih pojačanja, na Marakanu bi trebalo da stignu i dvojica igrača iz Superlige Srbije. Kako Kurir saznaje, skauting tim crveno-belih pomno je pratio Igora Miladinovića tokom cele sezone.

Mladi ofanzivac Čukaričkog dobio je najviše ocene na sastanku čelnika kluba. Uprava Crvene zvezde kontaktirala je rukovodstvo kluba sa Banovog brda i obavestila ih da je spremna da za Miladinovića plati 2.000.000 evra.

Igor Miladinovic at Mozzart Super Liga Srbije 2023/2024 round 21 match between fk Cukaricki and fk Zeleznicar Pancevo, played at Cukaricki Stadium, 17.02.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

 

Odluka je sada na upravi Čukaričkog. Nije tajna da klub sa Banovog brda ima odličan protok igrača u Ameriku, gde su prodali nekoliko fudbalera za ozbiljan novac. Ostaje pitanje da li će Igor Miladinović nastaviti tim putem ili će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi.

Igor Miladinović, 20-godišnji ofanzivni vezista, prošao je celokupnu omladinsku školu Čukaričkog. Ugovor mu ističe u zimu 2024. godine. Ove sezone je odigrao 42 utakmice za Čukarički u svim takmičenjima, postigavši 12 golova i zabeleživši četiri asistencije, sa ukupno 3.051 minutom provedenim na terenu.

37
4
1 Komentara
  1. Ugovor mu istice za 6 meseci i oni bi da plate 2 miliona? Ocigledno ispumpavanje para iz kluba jer sa igracem mozes potpisati ugovor bez dinara a da dodje za 6 meseci a on ne bi ni igrao odmah.Klasicno mesetaranje i zato se bore za fotelje u fudbalskim klubovima jer nikom ne odgovaraju za potrosene pare a sve prevare strpaju sebi u dzepove.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter