1
Domaći fudbal

FOTO: Printsceen/FK Partizan

ZVANIČNO PREDSTAVLJANJE LOLE: Evo kakvi su planovi i koje su ambicije novog trenera omladinaca Partizana! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 28.05.24 u 13:38

On će voditi omladinsku selekciju crno-belih!

Fudbalski put Milana Lole Smiljanića, kroz crno-bele boje, ispunjen je uspesima i odanosti klubu. Od treniranja u omladinskoj školi, pa do debija za prvi tim na utakmici protiv Sutjeske, 25. marta 2005. godine, Smiljanić je bio deo Partizanove porodice. Pre svog zapaženog debija za prvi tim, krčio je put kroz Teleoptik.

Kroz svoju karijeru, Smiljanić je više puta nosio dres Partizana, od 2005. do 2007, zatim od 2010. do 2011, pa ponovo od 2012. do 2013, i konačno od 2018. do 2022. godine. Nakon bogate karijere u Humskoj, Smiljanić je nastavio svoj fudbalski put kroz klubove poput Mornara iz Bara i OFK Beograda.

U svojoj vernošću crno-belima, Smiljanić je osvojio tri nacionalne titule prvaka u sezonama 2010/11, 2011/12 i 2012/13, zajedno sa dva Kupa Srbije, u sezonama 2010/11 i 2018/19.

Sada, Smiljanić preuzima ulogu trenera generacije dečaka rođenih 2007. i dela 2006. godine, dok započinju novu fudbalsku sezonu u avgustu. Govoreći o svojim sećanjima iz omladinske škole, te svojoj želji da postane trener, Smiljanić deli svoje planove i ambicije za budućnost sa omladinskom selekcijom, u intervjuu za Partizanov YouTube kanal.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

FOTO: Printscreen/FK Partizan
2
1
1 Komentara
  1. Komentar ….
    Pa odakle zapoceti , svaki klub na svetu ima mladje kategorije pa se i oslanja na njih kao , nazalost kod nas , zadnje tj poslednje resenje ukoliko se neodovede igrac na nekoj poziciji , te shodno tome prodaju foru “ pustamo mladje “ npr ,bekovi u Zvezdi … nema resenja pa se mladjima jednostavno da sansa pa kud puklo da puklo , elem … ti omladinci moraju da se ne samo uce nego i vaspitavaju svemu , bez obzira na uzrast , od pocetka do kraja mora sistemski da se radi . I taj sistem zahteva ,posle trenera prvog tima ,najkvalitetnije trenere takodje . E sad , kad si u neprilici kao partizan , bez para , depresija zbogtrofeja , itd … najlakse je da se to tada primeni , npr zvezda u sezoni kad je robi i lalat bio , i vosa kad je pobedila sampdoriju na krilima svoje dece , mnogo dokaza naravno mnogo i muke …ali uvek je draze i nekako se uvek dodje do rezultata sa takvim sistemom kad tad , ali kod nas je sporan taj kvalitet , gde umesto da se dovede trener /psiholog/vaspitac … po meni licko neko kao duljaj u mladje kategorije …oni postave coveka koji niti ima znanja niti je to ikad pokazao bilo gde . Brzo ce on prodati mesto nekog klinca za par stotina eura jer jbg svi radimo za pare a pra nema u partizanu i dosao je tu mlad bez cilja iskistva samo i zarad para , dok ce neki kvalitet sedeti na klupi jer jbg da se nelazemo i Lola je jos uvek „mlad “ za ovaj poziv plus nema zeljeno iskustvo .
    Tako da jos jedna generacija mladih igraca propada , ko zna gde ce otici upravo znog trenera , koji umesto da ih vaspitava ucice ih kako da mrzi zvezdu , da je klizeci start kad te igrac prodje pozrtvovanje , ucice ih da je sudija uvek protiv teebe kad izgubis , da nemas samokritiku , da je normalno da umesto da ucis skolu i treniras , da izlazis na splavove i napijas se a posle ti budu svi krivi kad neuspes uz zivotu … eto … glup i sramotan potez za jednu od najboljis skola … jer i danas tamo sedi neki klinac ljubi grbi , cisti sam svoje kopacke, slaze dres da ne bide izguzvan , ne kasni na trening , voli partizan i trenira da nauci i pokaze svoje kvaliteta u nadinda ce ga nekon pozvati i dati mu sansu . Taj covek nece biti Lola … ali bice poslednji ekser u sanduku jedne od najboljih skola fudbala .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter