0
Ostali sportovi
Nemanja Majdov

FOTO: OKSrbije

SRBIJA KRUPNIM KORACIMA KORAČA KA PARIZU: Još šestoro naših sportista izborilo vizu za Olimpijske igre! (FOTO)

Objavljeno: 28.05.24 u 23:55

Srbija ima čemu da se nada u „gradu svetlosti“

Tim Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama postao je jači za šestoro sportista, jer su naši džudisti i džudistkinje obezbedili učešće na najvećem sportskom događaju na svetu. Ukupno tri dame i tri muškarca braniće boje Srbije u Parizu.

U ženskoj konkurenciji, Milica Nikolić će se takmičiti u kategoriji do 48 kilograma, Marica Perišić u kategoriji do 57 kilograma, dok će Milica Žabić svoje veštine pokazati u kategoriji preko 78 kilograma.

Što se tiče muške konkurencije, Strahinja Bunčić će se boriti u kategoriji do 66 kilograma, Nemanja Majdov u kategoriji do 90 kilograma, a Aleksandar Kukolj će se takmičiti u kategoriji do 100 kilograma.

Olimpijske igre u Parizu održavaće se od 26. jula do 11. avgusta, a naši sportisti su spremni da daju sve od sebe i bore se za najviša odličja.

Ovo je izuzetno postignuće za srpski džudo i dodatno ojačava našu reprezentaciju koja se nada velikim rezultatima na Olimpijskim igrama. Svi ljubitelji sporta u Srbiji s nestrpljenjem iščekuju nastupe naših džudista i veruju u njihov uspeh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter