0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: FSS

SRBIJA KRENULA PUNOM PAROM: Završen prvi trening Orlova, osmesi na licu igrača i selektora! (FOTO)

Objavljeno: 28.05.24 u 20:15

Srbija je započela pripreme za EURO

Fudbalska reprezentacija Srbije započela je ovog utorka pripreme za Evropsko prvenstvo, koje 14. juna počinje u Nemačkoj. Igrači sa konačnog spiska selektora Dragana Stojkovića Piksija okupili su se u Sportskom centru u Staroj Pazovi, gde su odradili prvi trening lakšeg intenziteta.

Iako zvanični UEFA termin za početak priprema svih reprezentacija učesnica završnog turnira počinje 3. juna, naši fudbaleri, kojima klupske i druge profesionalne obaveze to dozvoljavaju, već su započeli sa radom, pokazujući veliki motiv pred jedan od najvećih izazova u njihovim karijerama.

Prvom treningu prisustvovali su i zvaničnici Fudbalskog saveza Srbije, uključujući predsednika Saveza Dragana Džajića, direktora A tima Stevana Stojanovića, direktora svih selekcija Nenada Bjekovića i prvog čoveka FS Beograda Marka Zdravkovića. Njihovo prisustvo naglasilo je važnost predstojećeg takmičenja i pružilo dodatnu podršku igračima i stručnom štabu.

Pripreme će se nastaviti u narednim danima, a selektor Stojković će raditi na formiranju tima koji će biti spreman da se suprotstavi izazovnim protivnicima u grupi, uključujući Englesku, Sloveniju i Dansku. Sa velikim očekivanjima i ambicijama, reprezentacija Srbije ima cilj da ostvari zapažen rezultat na Evropskom prvenstvu i pruži navijačima razloge za ponos.

Navijači širom zemlje nestrpljivo iščekuju početak prvenstva, nadajući se da će naši fudbaleri pokazati svoju snagu, veštinu i timski duh na najvećoj evropskoj fudbalskoj pozornici.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter