0
EURO 2024
Branislav Nedimović, Dragan Džajić, Jovan Šurbatović

Branislav Nedimovic Dragan Dzajic (C) and Jovan Surbatovic (R) during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE DRAGAN DŽAJIĆ: Poslao utešnu poruku igračima koji su izostali sa spiska selektora Stojkovića!

Objavljeno: 28.05.24 u 19:15

Oglasio se Dragan Džajić nakon što je objavljen spisak igrača koji ide na EURO

Fudbalska vest dana u Srbiji je konačan spisak igrača koje je selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, izabrao za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Odmah su se na društvenim mrežama pokrenule polemike o tome da li je spisak mogao da bude drugačiji. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, prvi je reagovao na ove diskusije.

U izjavi za „Informer“ naglasio je da je selektor samostalno doneo odluku o izboru igrača. Takođe, imao je reči utehe za one koji su bili prekobrojni i otpali sa prethodno objavljenog šireg spiska.

Selektor Stojković je taj koji odlučuje i koji poziva igrače. Piksi je morao da se odrekne određenog broja fudbalera sa preliminarnog spiska, ali nije ih se odrekao za sva vremena. Neki igrači su nagrađeni za dobre partije i poslata im je poruka da selektor razmišlja o njima za budućnost. Konačan spisak predstavlja izbor selektora, to su igrači u koje ima najveće poverenje– izjavio je Džajić.

Navijači i stručna javnost sa nestrpljenjem očekuju nastup reprezentacije na Evropskom prvenstvu, nadajući se da će Piksijev izbor igrača doneti željeni uspeh.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter