1
EURO 2024

Petar Stojanovic (C) celebrates after scoring a goal Srbija v Slovenija - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 05.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NJIHOVE PROVOKACIJE ME PALE, SAMO NEK NASTAVE: Slovenac želi da sruši Srbiju na Evropskom prvenstvu!

Objavljeno: 28.05.24 u 11:49

Jasan je momak poreklom iz naše zemlje.

Srbija u grupi na Evropskom prvenstvu osim Engleske, nasuprot sebe ima i Dansku, ali i Sloveniju, koja pretenduje na prolaz iz senke.

Naime, to tvrdi i Petar Stojanović, fudbaler te reprezentacije, koji ističe da ga potcenjivanje od strane srpskih medija samo čini još odlučnijim.

„Protiv Srbije? Rekao bih ovako. Oni sami nam daju dodatnu motivaciju. Ne bih prognozirao ništa, govorio bih nakon utakmice. Verujem u nas! Njihovi komentari i provokacije me dodatno pale, molim ih da ih bude što više. Jedva čekam tu utakmicu. Moji koreni su iz Srbije, ali na ovoj utakmici idem na sve ili ništa. Oni će imati navijače, mi takođe, daćemo sve od sebe i nadamo se dobrom kraju“, rekao je Stojanović za „nogomania.rs“.

1
0

1 Komentara

  1. Srbija ima sporu i staromodni reprezentaciju koja loptu gura unazad .Kvalitetnih i čvrstih veznih igrača osim Tadića nema a obrambeni izleču i ostavljaju šupljine u obrani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter